Verdsettelsens 5 språk på jobb | Jobbmotivert.no

Uttalelser fra deltakere på kurs i Verdsettelsens 5 språk på jobb

Tankevekkende, interessant. Anita har en troverdig, ærlig og ekte fremførelse av kurset. Vil anbefale jobbmotivert.no til Operasjonsavdelingene.

Tone

Anestesisykepleier, Sykehuset i Tønsberg

Jeg vil anbefale jobbmotivert.no til bedrifter, og særlig til ledere og andre med personalansvar. I tillegg til verneombud og lærere. Kurset har noe å tilføre alle! Det vil bidra til bedre arbeidsmiljø og trivsel. Jeg har lyst til å teste ut de 5 språkene på kolleger. Tankevekkende og inspirerende!

Gudrun

Torp Sandefjord Lufthavn

Jeg vil anbefale dette til min organisasjon. Kurset er veldig bra og matnyttig i mange sammenhenger, f.eks. ved å gjøre arbeidsplasser/gruppen god, samt å lære ungdom å kjenne i fosterhjem og på institusjon. Anita er flink og hennes engasjement og entusiasme er veldig smittsom!

Lill

Leder, Frelsesarmeen

Anita har en engasjerende væremåte. Det smitter over på tilhørerne. Konseptet kommer til å nå langt mht å friskemelde ansatte over tid. Verktøyene har også hjulpet meg og min familie privat.

Ola

Konsulent, Helseorganisasjon, Tønsberg

Veldig bra og lærerikt. Dyktig og ikke minst morsom kursleder. Jeg vil anbefale kurset for alle ledere, ansatte og «vanlige folk i regnskapsbedrifter og alle andre organisasjoner.

Solveig

Regnskapsfører, Master Regnskap

Jeg vil anbefale dette til sjefen og til venninner, slik at de kan bruke det på sin jobb, f.eks. Sergel. Kurset er nyttig for alle, og kursholderen er inspirerende og det er veldig bra at hun «byr på seg selv.

Bente

Konsulent, Politiet

Jeg vil anbefale kurset til barnehager og produksjonsfirmaer, som f.eks. Jotun. Det er veldig interessant og lærerikt.

Hege

Ansatt, Jotun

Kurset være nyttig på mange arenaer Det var interessant og tankevekkende.

Sølvi

Helsesøster, Sandefjord Kommune

Alle som har kolleger, enten de er ledere eller ansatte bør ta kurset. Det var motiverende, nyttig, viktig og inspirerende. Det vil skape bedre arbeidsmiljø og en positiv arbeidsplass.

Jeanette

Eier og daglig leder, Larvik smådyrklinikk

Jeg anbefaler kurset til alle avdelingsledere. Veldig lærerikt, motiverende og interessant.

Ann-Hege

Miljøarbeider, Sandefjord Videregående Skole

Et lærerikt og motiverende kurs, som kan være nyttig for frisører som ønsker å knytte relasjoner til kunder.

Christina

Frisør, A-head