Verdsettelsens 5 språk i klassen | Jobbmotivert.no

Uttalelser fra deltakere på kurs i Verdsettelsens 5 språk i klassen

Kunnskapsrik, engasjert og dedikert. Full av pågangsmot og stå-på-vilje. Alltid blid og positiv – enten det gjelder å besvare et spørsmål i en hektisk hverdag, aktivitet med elever eller delta på sosiale aktiviteter med ansatte.

Morten

Sandefjordskolen

Anita er velsignet med et helt enestående godt humør og en positiv innstilling til livet. Med henne rundt meg har det vært lettere å se løsninger på de utfordringene vi har stått ovenfor.

Mona

Sandefjordskolen

Anita er godt likt i personalet. Hun er en positiv, omsorgsfull og omgjengelig person. Hun er blid, lyttende og bidrar i et hvert samarbeid. Anita er svært god på relasjonsbygging og er opptatt av at enhver elev skal oppnå motivasjon, mestring og læring.

Jeanette

Avdelingsleder, Sandefjordskolen

Anita er klok, raus og kunnskapsrik. Hun er en stor ressurs for elever og lærere.

Richard

Sandefjordskolen

Anita er åpen og kontaktsøkende.Hun deler gjerne sin kunnskap og har mange interessante poeng som passer i flere situasjoner. I tillegg er hun hyggelig og blid som person.

Terje

Sandefjordskolen

Jeg synes hun er utrolig god på å se elevens behov og legge til rette for gode mestringsopplevelser for eleven. Anita er positiv og hyggelig, og ser den enkelte.

Irene

Sandefjordskolen